Formatii nunti trupe cover

Nu uitati ca cel mai important lucru pentru o nunta reusita este in primul rand muzica si deabea apoi urma celelalte lucruri de care adeseori putem sa ne si lipsim. 

Din cele peste 500 de piese pe care le avem in repertoriu alegem cele mai frumoase cantece in functie de preferintele dumneavoastra si ale invitatilor.

Colaje impresionante de muzica usoara romaneasca si internationala , etno si muzica populara alternate cu programul dj-ului .

Muzica pentru nunta si repertoriul il stabilim atat  in functie de nuntasi ,cat si la intalnirile cu mirii .

Marturie stau atat amintirile si impresiile frumoase ale mirilor si invitatilor pentru care am avut bucuria sa cantam , cat si inregistrarile noastre de pe youtube sau din sectiunea video.

Ne iau, in medie, 6 ore pentru a instala intregul sistem la sala si pentru a face toate probele de sunet si masuratorile, dar noi consideram ca  merita.

Bogdan Curta și The King Band – Muzică Live pentru Evenimente de Neuitat

Descoperiți sunetul unic al Transilvaniei cu Bogdan Curta și The King Band, alegerea perfectă pentru orice eveniment. Cu un repertoriu vast de peste 500 de piese, selectăm cu grijă fiecare melodie pentru a se potrivi atmosferei și temei evenimentului dumneavoastră.

Diversitate și Calitate

•  Repertoriu Extins: De la muzica ușoară românească la hituri internaționale, de la ritmuri etno vibrante la muzica populară autentică, avem tot ce vă doriți.

•  Personalizare: Fiecare eveniment este unic, iar selecția noastră muzicală este adaptată pentru a reflecta acest lucru.

•  Calitatea Sunetului: Echipamentul nostru de ultimă generație asigură o experiență audio de neegalat în Transilvania.

Pentru a experimenta diversitatea și calitatea muzicii live oferite de Bogdan Curta și The King Band, contactați-ne