Claviaturi

 Studio     Demo     Servicii     Compozitie    Clienti    Imagini   Aparatura    Home      Contact

Yamaha Genos

Yamaha Tyros 2

Roland Ax Sinth

Orga Philips Philiconda GM 751

Suntem mândri să vă prezentăm colecția noastră de claviaturi de excepție, fiecare selectată pentru calitatea și versatilitatea sa unică.

1 Yamaha Genos - Vârful de lance al tehnologiei de claviatură, Yamaha Genos este o stație de lucru digitală revoluționară. Cu sunete incredibil de naturale și o sensibilitate la atingere fără egal, Genos transformă fiecare piesă într-o capodoperă. Această orga digitală este un titan al inovației, oferind o gamă largă de sunete realiste și o experiență de interpretare fluidă. Yamaha Genos este instrumentul ideal pentru a da viață viziunii tale muzicale.

2  Yamaha Tyros 2 - Un clasic care nu se demodează niciodată, Tyros 2 rămâne un favorit printre profesioniști. Cu o vasta librarievastă de sunete și ritmuri, acest instrument aduce noblete  muzicii.

3   Roland AX Sinth - Cu o paletă sonoră bogată, Roland AX Synth oferă sunete de sintetizator care pot umple o sală de concerte sau pot adăuga textură unei piese de studio.

4 Philips Philiconda - O raritate care adaugă un caracter distinctiv oricărei înregistrări, Philips Philiconda este o claviatură cu un sunet cald și original.

   Yamaha  Tyros 2 XXL  

   Roland Ax Sinth    

Philips Kibord

 Studio     Demo     Servicii     Compozitie    Clienti    Imagini   Aparatura    Home      Contact

Yamaha Genos 


Yamaha Genos reprezintă apogeul tehnologiei de claviatură, fiind o stație de lucru digitală care redefinește standardele în materie de sunet și performanță. Este un instrument care îmbină moștenirea Yamaha de calitate excepțională cu inovații de ultimă oră, oferind muzicienilor o libertate creativă fără precedent.

Sunet Superior.  Genos dispune de o tehnologie revoluționară de generare a sunetului, care captează esența instrumentelor acustice reale, oferind o fidelitate și o expresivitate remarcabile.

Cu mii de voci și stiluri, de la orchestral la electronic, Genos este perfect echipat pentru a se adapta la orice gen muzical, fie că este vorba de jazz, pop, rock, sau muzică clasică.

 Ecranul tactil color și panoul de control logic organizat fac navigarea prin funcțiile complexe ale Genos un proces simplu și intuitiv.

Genos oferă opțiuni extinse de conectivitate, inclusiv USB, MIDI, și audio, permițând integrarea ușoară în orice setup de studio sau live.

 Cu un design elegant și modern, Genos nu doar că sună excepțional, dar arată și parte dintr-un studio profesional.

Yamaha Tyros 2


Yamaha Tyros 2 - Un clasic care nu se demodează niciodată, Tyros 2 rămâne un favorit printre profesioniști. Cu o vasta librarievastă de sunete și ritmuri, acest instrument aduce noblete  muzicii.

Yamaha Tyros 2 este echipat cu o gamă largă de voci realiste, de la instrumente acustice până la efecte electronice, toate reproduse cu o claritate impresionantă.

Cu stiluri pre-programate care acoperă o varietate de genuri muzicale, Tyros 2 permite muzicienilor să acompanieze orice piesă cu aranjamente sofisticate și pline de viață.

•  Interfață Utilizator Prietenoasă: Ecranul mare și butoanele bine organizate fac navigarea prin setările și funcțiile Tyros 2 intuitivă și accesibilă chiar și pentru începători.

•  Funcții de Înregistrare: Tyros 2 vine cu funcții de înregistrare integrate, permițând utilizatorilor să captureze și să editeze performanțele lor cu ușurință.

•  Durabilitate: Construit să reziste, Tyros 2 este un instrument robust, ideal pentru utilizarea intensivă în studio sau pe scenă.

Yamaha Tyros 2 rămâne un instrument valoros pentru muzicieni, indiferent de trecerea timpului. Este un testament al calității și inovației Yamaha, oferind o experiență muzicală bogată și Aducand Inspiratie.

Roland AX Synth


Roland AX Synth este un instrument emblematic pentru muzicienii care caută nu doar performanță, ci și expresivitate și mobilitate. Acest keytar este cunoscut pentru sunetul său puternic și original, care permite interpretarea unei game largi de genuri muzicale, de la pop și rock până la muzica electronic și jazz.

Caracteristicile sunetului Roland AX Synth:

•  Sunete de sintetizator de înaltă calitate: Cu o paletă sonoră bogată, Roland AX Synth oferă sunete de sintetizator care pot umple o sală de concerte sau pot adăuga textură unei piese de studio.

•  Expresivitate: Datorită controalelor intuitive și a modulației dinamice, muzicienii pot exprima nuanțe fine și pot adăuga un caracter unic interpretărilor lor.

•  Portabilitate: Fiind un keytar, Roland AX Synth permite artistului să se miște liber pe scenă, interacționând cu publicul și aducând o nouă dimensiune spectacolului live.

•  Personalizare: Utilizatorii pot personaliza sunetele prin intermediul unei game variate de efecte integrate, permițând fiecărui artist să-și creeze propriul său sunet distinctiv.

Roland AX Synth nu este doar un instrument, ci un partener de scenă care îmbogățește performanța live și inspiră creativitatea. Este un adevărat simbol al libertății de expresie muzicală.

 Studio     Demo     Servicii     Compozitie    Clienti    Imagini   Aparatura    Home      Contact

 Studio     Demo     Servicii     Compozitie    Clienti    Imagini   Aparatura    Home      Contact