Aparatura

          Aparatura  Microfoane de studio:

                                           Fotografii  

   

NEUMANN TLM 103  

Este bijuteria oricarui studio de inregistrari care este dispus sau are posibilitatea sa investeasca  intr-un microfon profesional cu tutul deosebit.  Membrana sa stratificata cu pelicula de aur si circuitele sale extrem de bine realizate ofera acea  " voce de inger " . De obicei doar marii solisti au privilegiul de a canta in fata unui microfon Neuman acestea fiind printre cele mai scumpe.

 AKG SOLID - TUBE  

Este mandria oricarui studio de inregistrari.  Microfonul pe lampa ofera o caldura si un sunet plin greu de egalat punand in evidenta toate calitatile vocale ale unui solist.

Multi il doresc si ar face orice sa detina unul, lucru greu de realizat deoarece  modelul a avut un asemenea succes icnat AKG nu mai putea sa vanda alte modele. Astfel  AKG a intrerupt productia iar pretul acestui model e mult mai mare acum decat in anii sai de fabricatie , numarul de unitati fiind limitat.

 AKG C 214 

    Mmicrofonul exceptional folosit in toate marile studiouri ale lumii ofera o claritate deosebita si in acelasi timp un sunet cald si detaliat atat in  bass cat si in acute.  Ideal pentru imprimari de voce si chitara.

Din aceste motive am tinut mult sa ne bucuram si noi de el.        

 Electrovoice Blue Cardinal :  

 E cunoscut faptul ca microfoanele Blue sunt "Microfoane de Lux ".

Modelul " Cardinal " surprinde prin sunetul foarte natural si cald dar in acelasi timp curat.  

Carcasa lui de lemn ofera acel sunet plin de naturalete si este o raritate.  Tehnicienii au ales lemnul pentru adevarata caldura a sunetului.    

Ideal pentru vocile baritonale dar nu numai acesta este un microfon realizat cu multa pasiune.

 AKG C 400 B  

Este unul dintre cele mai folosite microfoane in studiourile din intreaga lume.   Conceput pentru voce si instrumente ofera un sunet foarte clar  , limpede si curat dar in acelasi timp cald.

Ideal pentru solisti si pentru coruri putand capta sunet din toate directiile si avand doua membrane.

Poate capta pana si caderea unui ac pe podea in coltul opus al incaperii.   

    Aparatura:     Pupitre de sunet

 Yamaha  01X

                                               Fotografii  

  

Pupitrul digital de clasa superioara , încorporează puterea  unui pupitru foarte mare.  

  Cele 24 de canale sunt controlate atat din mixer cat si din calculator.   

  Preamplificatoarele de clasa superioara Yamaha ofera cel mai curat sunet posibil.

  Procesorul de voce suna fabulos si fiecare buton de pe mixer este motorizat.  E de ajuns sa te joci cu reglajele din calculator pentru ca mixerul sa isi msite singur butoanele facand corectiile cu puterea reala si cu sunetul superior al unui pupitru de mare clasa.

 

AT 2035

  AT 2035   Microfon dedicat in special folkistilor si cantaretilor de balade sau colinde.

Are o dinamica si o sensibilitate aparte.  

        Farmecul sau consta in naturaletea cu care ofera parca ,, un sunet de matase ,, .

        Capteaza vocea detaliat iar pe un sistem de ascultare bun  ai impresia ca solistul se afla in camera langa tine.

       Este iubit de solistii cu experienta in domeniul inregistrarilor audio si care vor sa-si inregistreze vocea in cele mai mici detalii.

 

      Aparatura:    Claviaturi Digitate

Yamaha Tyros 2

 

                                                         Fotografii  

 Roland ax sinth.

  Sintetizatorul fabulos de la Roland folosit de toate trupele mari in special pentru solouri muzicale.

    Tonurile sale si configuratia sa sunt proectate special pentru  a permite realizarea unor solouri de chitara  extraordinare.

    Un instrument realizat pentru muzicienii profesionisti si talentati , Roland ax sinth  ofera o naturalete a sunetelor imposibil de atins pe alte claviaturi mai ales cand e vorba de solouri rapide si improvizatie.

    Senzorul sau cu infrarosu  ii ofera instrumentistului posibilitatea de a scimba nuanta sunetului doar prin miscarea mainii in aer fara a atinge instrumentul.   Astfel sunetul  este controlat la fel ca pe o coarda de chitara.  

    Aparatura:    Efecte si Procesoare

Lexicon Mx  400

Atunci cand este vorba de efecte Lexicon este unul dintre cele mai cautate  procesoare de sunet  pentru studiourile mari.  Greu accesibil din cauza pretului ridicat compenseaza printr-o calitate a sunetului si a reverbului  exceptionale.

Poate fi conectat  atat prin sistem analog cat si digital. 

TC Procesor

 Procesorul creeaza ambianta acustica naturala a unei sali de spectacol sau a numeroase spatii.   Ideal atat pentru voce cat si pentru chitara sau alte instrumente .  Efectele sunt editabile.

 Alessis Midiverb IV:   

Unul dintre cele mai populare sisteme de reverb si efecte din lume.

Ideal pentru muzica usoara si folk datorita sunetului sau curat.

Este preferatul multor solisti.   

Creative FX Multi Precesor 

Este un procesor care ofera practic un numar infinit de efecte editabile. Reverb , Chorus , Delay , EQ si Compresor.   Tehnologia Crostal Sound permite obtinerea unei inregistrari mai bune decat sunetul initial prin adaugarea si refacerea frecventelor.    

 Yamaha hs 80 m / Yamaha hs 8 

        Sistemul de monitoare de la Yamaha prezent in toate marile studiouri de inregistrari din toate colturile lumii.

         In activitatea de cercetare muzicala am avut bucuria de a testa si de a lucra cu ambele modele ,, hs 80 m si Hs 8 ,, .In urma unor teste elaborate am ales  modelul legendar,, hs 80 m  ,, ca fiind superior in linearitate si dinamica si am decis ca ,, hs 8 M  ,, devine pentru mine sistemul de monitorizare principal.

Preamplificator pe lampa de la AKG. 

    Ofera vocii un caracter profund si cald adaugand sunetului detalii imposibil de perceput in mod normal.

    O experienta unica pentru orice solist si privilegiul de a lasa in urma o inregistrare calda pe care doar lampile o ofera. 

Alessis Tube Solo :

   Cu toate ca este destinat si aplicatiilor Live , preamplificatorul pe Tub Alessis are un sunet care pentru instrumente pur si simplu ne place.  Recomandat pentru  a adauga discret un ton mai amplu vocilor sau instrumentelor esre ideal pentru chitara acustica sau bass.  Exista solisti pentru care micul preamplificator face diferenta. Totul tine de timbru si de ceea ce vrem sa obtinem la final. 

 Egalizator Digital Yamaha :

  

Ofera un reglaj exact pentru obtinerea unui sunet profesional.  Echipamentele Yamaha ofera cele mai inalte standarde de calitate in arta productiei muzicale.

 Shure sm 58 :  

Legendarul microfon folosit de toata lumea in toate aplicatiile.  

 Cu toate ca ne plac microfoanele mai pretentioase multi solisti de Rock si nu numai il prefera asa ca  il avem si noi.    Acopera ezitarile solistilor incepatori lucru care l-a facut foarte popular.

   E ideal pntru chitari si instrumente de suflat dar si pentru solistii care canta mereu cu forta si doresc un sunet puternic.

AKG Dinamic

AKG este una dintre cele maid e succes firme producatoare  de microfoane.

Linia lor de productie din Austria , Viena ofera mereu microfoane de calitate superioara.  

Folosite in special in occident si statele unite din cauza pretului destulde ridicat  ,  in  ultimii ani au icneput sa apara mai des si in Romania

Placa de sunet M-lan de la Yamaha 

Cea mai rapiuda rata de transfer si calitate exceptionala pentru sunetul tau

 Sisteme Dolby Compresor si EQ de la SONY.

Ofera transparenta si ampluare sunetului garantand un semnal curat.  Claritatea si curatenia sunetului sunt oferite de mai multe tipuri de DOLBY elaborate de catre cercetatorii de da SONY.

SIstemul Dolby Digital apare pe toate discurile marilor artisti si a devenit standard international pentru toate mprimarile. 

 Yamaha  Sistem de Monitorizare  2 . 1   

 Cu ajutorul acestui sistem extrem de performant putem asculta toate detaliile inregistrarii pentru a lua mereu o decizie buna in mixaz si masterizare.

 M Audio - Audiophile 192 

 Garanteaza o imprimare fidela fara pierderi.

  Intrarea sa digitala ne permite sa evitam orice zgomot de fond.  Creeata special pentru inregistrari si aplicatii de studio aceasta placa de sunet  ofera cele mai inalte standarde de calitate.

Latenta zero si puterea mare de procesare a sunetului dar mai ales calitatea sunetului ne ofera  mereu siguranta si controlul maxim.  

Placa de sunet de la Creative

Conceputa pentru auditioe muzicala si nu numai   aceasta placa de sunet ne ajuta sa recreem conditiile de ascultare ale

celor mai pretentiosi ascultatiori de muzica.

Nu uitati ca important este ceea ce se aude in casele ascultatorilor asa ca trebuie sa tinem cont de ceea ce folosesc ei pentru a asculta muzica 

                     Aparatura     Casti

               AKG K   240   

                                                             Fotografii

 

 Pentru ca sa putem asculta pana si cele mai mici detalii ale vocii sau ale intregului aranjament muzical am ales unele dintre cele mai scumpe si fidele casti existente.  Producand si propriile noastre piese am dorit mereu ceea ce e mai bun. 

Doar printr-o ascultare fidela si detaliata putem fi siguri ca alegem mereu solutiile corecte in reglaje asa ca am investit de 10 ori mai mult in aceste casti decat am fi investit intr-o prechie de casti standard pentru studio. 

 AKG k 55  

         Ideale pentru solistii aflati in fata microfonului aceste casti nu permit sunetului  ,, sa scape ,,  inspre microfon garantand astfel o imprimare curata.   

     Ofera solistului un control foarte bun si sunt foarte comode.  

Sennhizer  HD 210

Casti de calitate extremde rezistente si practice pentru auditie si control .

 

 

  Modulul digital de sunet de la Roland Sinth.

  Permite obtinerea unor tonuri noi si originale care sa fie pe gustul tuturor.  

  Noi creem tonuri noi pentru tine si muzica ta.

  Modificam si editam sute de parametrii pentru ca sunetul tau sa fie unul original.  

 

  Yamaha  Egalizator si Compresor 01x . 

 

  Prin conectarea la calculator acest sistem ofera o calitate exceptionala.  Sunetul poate fi modelat usor cu rezultate spectaculoase pentru ca inregistrarile sa 

primeasca acel sunet impecabil garantat de aparatura Yamaha.