Demo

Latino

    

        Puteti asculta cateva dintre imprimarile si orchestratiile realizate de Bogdan Curta.   Latino, pop- folk , balade , jazz si colinde , toate alese pentru ca voi sa va faceti o parere cat mai corecta despre sunetul pe care il puteti obtine.

         ,, Un singur lucru este insa foarte important. Sa faceti muzica din suflet pentru suflet. ,,

Bogdan Curta

Imprimari Artistice

Imprimare si aranjament muzical cu sunet cald si curat.

 Imprimare cu microfon pe lampa realizata in spiritul adevaratei arte a inregistrarii

Duet Muzical cu Starul anilor 30 Cristian Vasile. O minune a ingineriei de sunet.

Imprimare cu numeroase voci suprapuse realizata pastrand  caracterul natural al vocii asa cum impune muzica folk.

Muzica Folck

Inregistrare Folck Imprimare realizata de Bogdan Curta    pastrand farmecul sunetului natural al muziciide. 

Descoperiți universul sonor al Angel Voice Studio, spatiu al creativității muzicale din Cluj-Napoca. Fondat de talentatul Bogdan Curta, studioul nostru este o oază de inspirație pentru artiști și un pol de atracție pentru iubitorii de muzică.

Calitate Audio Impecabilă

Fiecare notă și acord sunt înregistrate cu o claritate impecabilă, reflectând angajamentul nostru pentru excelență. Angel Voice Studio este echipat cu tehnologie de înregistrare de avangardă, asigurând că fiecare piesa este nu este doar o înregistrare, ci si o experiență auditivă de neuitat.

Bogdan Curta, cu o carieră impresionantă în industria muzicală, a creat un spațiu unde artiștii pot experimenta și își pot depăși limitele creative. Studioul este un mediu în care inovația și tradiția se împletesc armonios, dând naștere unor opere de artă sonore.


Balade

Jazz

Colinde