Echipamente sonorizari nunti

Mixere si pupitre de sunet

Mixer DIgital Yamaha DM3

Mixer Digital Yamaha TF 1

Mixer Analogic Yamaha MG 16 XU

Mixer Digital Yamaha 01 X

Yamaha 01V 96 Vi

Yamaha MX 12 \ 6

Allen & Heat CQ 18 7

Allen & Heat SQ - 5

Sisteme de Boxe Active

2 X Yamaha XLF 15

Yamaha DHR M

JBL SRX 815 P

Incinte acustice de podea Sony

Colectia de Microfoane

 Blue Reactor

Sennheiser G4  935

Sennheiser G4  945

Shure SH 55

AKG D 7

AKG d 88

Shure SM 58

Blue Cardinal

AKG WMS 420

RODE M 2

AKG WMS 470C5

EV re 420

Claviaturi si Sintetizatoare

Yamaha Genos

Yamaha Tyros 2

Roland AX Sinth

Yamaha PSR 740

Efecte si procesoare de sunet

Yamaha Rev 500

TC Electronic MX 350

Lexicon MX 400 XL

Alesis Midiverb %

Presonus Studio Channel

Yamaha Rev 7

Roland G P  8

Yamaha DSP Audio Interface Mixer UR816C 

Jocuri de Lumini si Lasere

ADJ Jelly Cosmos Ball Joc de Lumini

4 X Proiectoare Led 

4 X Jocuri de Lumini

2 X Proiectoare Led

Laser Galactic

2 X Jocuri de Lumini

10 X Proiectoare Led

Laser Aurora

Kinta Cameo

4 X Proiectoare UV

20 X Proiectoare Led

40 x Proiectoare Led

Accesori

Stativ pentru Mixer

Stativ pentru microfon

Stativ pentru notatii

Clame pentru cabluri

Recorder Zoom H 5

TAscam Model 16

Mackie DLZ Creator

Rode Rodcaster PRO 2

Yamaha DM 3

La Bogdan Curta Entertainment, înțelegem că muzica este sufletul oricărei nunți. De aceea, ne mândrim cu utilizarea mixerului digital Yamaha DM3, o piesă centrală în crearea unei atmosfere de neuitat pentru ziua cea mare.

Calitatea Sunetului Inegalabilă

Mixerul digital Yamaha DM3 este recunoscut pentru calitatea excepțională a sunetului și flexibilitatea în mixaj. Cu o rată de eșantionare de până la 96 kHz, acest mixer compact oferă o claritate audio care rivalizează cu sistemele de dimensiuni mult mai Este esențial pentru a capta fiecare notă și acord în cea mai pură formă, asigurând că muzica de la nunta dumneavoastră va suna impecabil.

Yamaha MG 16 Xu

  Mixer Yamaha MG 16.  Aducem la nunta voastra un mixer de studio pentru o sonorizare de inalta fidelitate.   Efecte digitale si conexiune USB pentru calculator. 

    Conceput in mod special pentru muzica live, sonorizari si Dj

Mixerul Yamaha MG 16 Xu - Perfecțiunea Sunetului pentru Nunta Dumneavoastră

La Bogdan Curta Entertainment, suntem dedicați să oferim o calitate audio superioară pentru evenimentele speciale. Mixerul Yamaha MG 16 Xu joacă un rol crucial în acest angajament, fiind un Echipament esențial pentru orice formație de nuntă.


Yamaha TF 1

Mixerul Yamaha TF1 - Arhitectul Sunetului pentru Nunta Dumneavoastră

Bogdan Curta Entertainment vă oferă o experiență sonoră de înaltă calitate pentru evenimentul dumneavoastră special, cu mixerul Yamaha TF1, un instrument esențial pentru orice formație de nuntă.

Mixer digital Yamaha TF 1 pentru cel mai bun sunet la nunta sau in studio.

Yamaha Genos și Tyros

Bogdan Curta și Formația oferă o experiență muzicală de excepție pentru evenimentul dumneavoastră special, cu ajutorul orgii Yamaha Genos, un instrument de referință în industria muzicală pentru nunți.

Sunet de Calitate Superioară

Orga Yamaha Genos depășește limitele tehnologiei audio, oferind o calitate a sunetului de neegalat. Fiecare ton este redat cu o claritate și o fidelitate extraordinară, asigurând că fiecare moment muzical va rămâne în amintirea invitaților. Cu o librărie vastă de peste 1900 de voci și 800 de stiluri, Yamaha Genos permite personalizarea muzicii pentru a se potrivi perfect cu atmosfera dorită la nunta dumneavoastră.

Yamaha DBR 15

Bogdan Curta Entertainment vă aduce o experiență sonoră de neuitat, cu boxele active Yamaha DBR 15, care sunt esențiale pentru a asigura calitatea și energia muzicii la evenimentul dumneavoastră.

Performanță Sonoră de Excepție

Boxele active Yamaha DBR 15 se disting prin performanța lor sonoră de excepție. Fiecare notă și acord vor fi redat cu putere și claritate, contribuind la crearea unei atmosfere vibrante și memorabile.

 Boxele active Yamaha DBR 15 .  Sut proectate pentru evenimente live iar cu ele sunetul de la nunta sau evenimentul tau va fi la cel mai ridicat nivel de calitate.

    Sunet clar si cu un bass puternic ideale pentru Dj sau trupe. Putere 2 x 500 W Reali

Yamaha Genos

Yamaha Genos. Sunetul sublim

Ultima inovatie in domeniul instrumentelor cu clape. Daca cineva ar vrea acumsa cumpere o orga mai performanta nu ar putea. Yamaha Genos . Pnetru cel mai bun sunet posibil.

Yamaha 01 X

  Mixer digital Yamaha 01 X Niciund Dj sau trupa de coveruri  nu va aduce la nunta  un astfel de mixer digital conceput pentru studiouri si sonorizari premium.  Folosit doar de catre solistii profesionisti la concerte importante. Sonorizarea este extremde importanta iar formatia care canta la nunta sau evenimentul tau merita sa se auda cat mai bine .


Yamaha Genos

Bogdan Curta și Formația - Armonia Vocilor la Nunta Ta cu Procesorul de Voce Yamaha Genos

O nuntă de vis necesită nu doar muzică, ci și voci care să atingă inimile invitaților. Aici intervine Yamaha Genos cu procesorul său de voce de excepție, transformând fiecare interpretare vocală într-o capodoperă sonoră. Bogdan Curta și formația sa au adoptat acest instrument formidabil pentru a asigura că fiecare cuvânt cântat răsună cu puritate și emoție.

Tascam Model 16 

Bogdan Curta și Formația - Mixaj de Excepție la Nunta Ta cu Tascam Model 16

Pentru o zi specială ca nunta ta, fiecare detaliu contează, iar muzica este esențială pentru a crea amintiri de neuitat. Tascam Model 16 este o alta piesa de rezistență a echipamentului audio al formației lui Bogdan Curta, oferind un mixaj de înaltă calitate și flexibilitate fără compromisuri.

Yamaha Tyros 2

 Nimic nu se compara cu sunetul romantic al unui Yamaha Tyros 2. 

Bogdan Curta și Formația - Feeria Muzicală a Nuntii Tale cu Yamaha Tyros 2

Nunta este un eveniment unic în viață, iar muzica joacă un rol crucial în crearea unei atmosfere de poveste. Yamaha Tyros 2, cu tehnologia sa avansată și sunetele sale expresive, este instrumentul prin care Bogdan Curta și formația sa încanta invitații fiecare nuntă.

Allen & Heat SQ-5

Cu Allen & Heath SQ-5, Bogdan Curta și formația sa sunt pregătiți să vă ofere o experiență audio impecabilă, care va răsuna în inimile invitaților mult timp după ce ultimul dans s-a încheiat.

Allen & Heat CQ 18 T

Cu Allen & Heath CQ-18T, Bogdan Curta și formația sa sunt pregătiți să vă ofere o experiență acustică supremă, care va face ca fiecare moment al nuntii să fie cântat în note de neuitat.

Mackie DLZ Creator

Sunetul Unic al lui Bogdan Curta

Bogdan Curta, cu vocea sa distinctivă și interpretarea plină de pasiune, împreună cu The King Band, creează o atmosferă vibrantă și o experiență audio de neuitat. Fie că este vorba de jazz swing, muzică ușoară sau populară, sunetul lor unic este amplificat și rafinat prin calitățile excepționale ale mixerului Mackie DLZ Creator.

Rode Rodcaster PRO 2

Tehnologie Avansată pentru Fiecare Nuanță Muzicală

Rode Rodecaster Pro 2 este echipat cu preamplificatoare Revolution™ care oferă un sunet de înaltă fidelitate. Cu o calitate audio de 96kHz, acest mixer digital este ideal pentru înregistrări multitrack complete, asigurând că sunetul unic al lui Bogdan Curta și The King Band este redat cu o claritate impecabilă.

Yamaha 01V96 i

Bogdan Curta și The King Band - Armonia Acustică la Nunta Ta cu Yamaha 01V96i

Yamaha 01V96i este alegerea perfectă pentru Bogdan Curta și The King Band, combinând tehnologia de studio cu performanța live pentru a aduce la viață fiecare acord.

Yamaha DBR 10

Yamaha dbr 10 monitor de sunet pentru ca muzica de la nunta voastra sa fie mereu

ascultata corect de catre sunetistul si trupa care in timp real vor lua cele mai bune decizii

 cu privire la reglaje si mentinerea unui sunet  incredibil pe durata intregului eveniment.

Yamaha DZR 15

Bogdan Curta și The King Band - Experiența Sonoră Definitivă cu Boxele Yamaha DZR 15

Pentru o nuntă memorabilă, alegerea sunetului potrivit este esențială. Boxele Yamaha DZR 15 sunt alese de Bogdan Curta și The King Band pentru a oferi o experiență sonoră definitivă, care să răsune în inimile invitaților.

Yamaha DXR 15

 Boxele active Yamaha DXR 15 . Sunt alegerea profesionistilor cu pretentii foarte ridicate.

    Un sunet curat cu un Bass cald si placut, ofera ambianta ideala pentru nunta sau evenimentul tau.

    Cel mai natural sunet din industria audio.

     Putere 2 x 500 W Reali 

Yamaha DXS 12

Yamaha DXS 15 si dxs 12 Sub pentru un bass puternic cald si curat. Atmosfera de la nunta voastra va fi una cu adevarat deosebita.  Daca la nunta ai peste 500 de invitati nu e nici o problema.  Ideal pentru sonorizari  in spatii  mari sau spatii deschise , nunta la cort sau terasa.      Acest sub este visul oricarui Dj . Garanteaza o sonorizare de calitate.  Putere 900 de W Reali

Yamaha DXS 15

Putere și Claritate Extraordinară

Yamaha DXR 15 este o boxă activă cu două căi, care oferă o putere de 1100W și un SPL maxim de 133dB Aceasta înseamnă că sunetul lui Bogdan Curta și The King Band va fi redat cu o putere și o claritate extraordinară, umplând sala cu vibrații muzicale care vor încânta fiecare invitat.

Yamaha DZR 15

Singura formatie pentru nunti care aduce la nunta voastra doar echipamente cap de serie.

Boxele active Yamaha DZR ofera un sunet curat si o putere uluitoare de pana la 2000 de W.

Bogdan Curta și The King Band - Sunetul de Excepție al Nuntii Tale cu Boxele Yamaha DZR 15


Yamaha DXS 15

Bogdan Curta și The King Band - Profunzimea Sunetului Nuntii Tale cu Subwooferul Yamaha DXS 15

Pentru o nuntă unde fiecare detaliu contează, Bogdan Curta și The King Band aleg subwooferul Yamaha DXS 15 pentru a adăuga profunzime și putere sunetului live. Cu o putere impresionantă de 1020W și un SPL maxim de 135dBhttps:, Yamaha DXS 15 este capabil sofere un sunet cald și puternic

Yamaha DHR M

Bogdan Curta și The King Band - Sunetul Care Învăluie Nunta în Magie cu Boxele Yamaha DHR M

Alegerea sunetului perfect pentru nunta voastră este crucială. Boxele Yamaha DHR M sunt selecția de top a lui Bogdan Curta și The King Band pentru monitorizare si control. Acestea asigura o acustică impecabilă.

JBL SRX 815 P

Calitate Audio de Excepție

Boxele JBL SRX 815 P sunt active pe două căi, oferind un sunet puternic și clar, cu un SPL maxim impresionant, asigurând că sunetul lui Bogdan Curta și The King Band va fi redat cu o putere și o claritate extraordinară.

Yamaha DBR 15

Când vine vorba de o nuntă, fiecare detaliu contează pentru a crea momente memorabile. Muzica este sufletul petrecerii, iar calitatea sunetului face diferența.

 Boxele Yamaha DBR15, elementul esențial pentru ca formația lui Bogdan Curta să ofere o experiență acustică de neuitat.

Calitatea Sunetului Yamaha

Boxele Yamaha DBR15 sunt recunoscute pentru performanța lor excepțională, oferind un sunet clar și puternic, capabil să umple orice spațiu. Cu o presiune acustică de până la 132dB și capacitatea de a livra frecvențe joase impresionante, aceste boxe sunt ideale pentru a reda toate nuanțele muzicale, de la cele mai subtile acorduri până la cele mai dinamice ritmuri

AKG D 5

 Akg D 5 un microfon profesional pentru o nunta cu sunet de poveste.

Performanța AKG Pentru Momentul Tău Special

Microfonul AKG D5 este renumit pentru capacitatea sa de a oferi o reproducere vocală ultra-clară și precisă. Cu un design de diafragmă brevetat, AKG D5 garantează că nuanțele vocale sunt captate cu  fidelitate. 

Microfon Senhheiser E 965 

O nuntă de vis necesită o coloană sonoră pe măsură, iar vocea este instrumentul principal care aduce la viață emoțiile și bucuria acestei zile speciale. 

 Microfonul Sennheiser E 965 este conceput să captureze fiecare nuanță vocală cu o claritate excepțională, asigurând că mesajele și emoțiile sunt transmise cu fidelitate.

Yamaha Tyros 5

Sunetul Autentic Yamaha

Yamaha Tyros 5 este laudată pentru gama sa largă de sunete autentice și capacitatea de a aduce la viață orice gen muzical. Cu peste 2208 de voci , inclusiv instrumente de suflat, chitare, synth-uri, piane electrice și piane verticale, Tyros 5 este un adevărat camaleon muzical

Microfoane Senhheiser E 935 și 945

Microfoanele Senhheiser folosite pe cele mai mari scene ale lumii disponibile pentru nunta voastra pentru ca muzica si formatia sa sune fabulos.

Calitatea Sunetului Sennheiser

Capsulele 935 și 945 sunt cunoscute pentru claritatea vocală și robustețea sunetului în orice mediu. Aceste microfoane oferă o reproducere vocală precisă și sunt ideale pentru a capta fiecare moment important al evenimentului dumneavoastră

Yamaha Tyros 2

Sunet de Studio într-un Pachet Portabil

Compresorul multiband de pe Tyros 2 transformă orice locație de nuntă într-un studio de înregistrare profesional, garantând că muzica va suna perfect, indiferent de acustica 

Fiecare bandă de frecvență poate fi controlată separat, ceea ce înseamnă că basul poate fi puternic și definit, în timp ce frecvțele medii și înalte pot rămâne clare și distincte.

Rode Streamer X

Streamer X vine echipat cu patru pad-uri SMART complet personalizabile, permițând declanșarea la comandă a efectelor sonore sau vocale și alte acțiuni pe computer. Acesta oferă control flexibil și în timp real al video și audio, cu controale dedicate pentru nivelurile microfonului și căștilor

 Roland AX Sinth

Mobilitate si un adevarat spectacol la evenimentele voastre cu Roland Ax Sinth.

Roland AX Synth oferă o gamă largă de tonuri din cele mai noi sintetizatoare Roland, inclusiv sunete SuperNATURAL pentru o expresivitate organicăhttps://www.musicradar.com/reviews/tech/roland-ax-synth-206444. Cu o polifonie de 128 de voci și 256 de tonuri, plus 8 tonuri speciale, AX Synth este pregătit să impresioneze la orice nuntă.

Microfon Blue Reactor

 Cu un design inovator, microfonul Blue Reactor include o capsulă condenser premium, componente discrete Class A și un preamplificator unic pentru comutarea simplă și eficientă între diferitele modele de captarea sunetului.

Yamaha M 2

Microfon Rode M2 Condencer.  Aducem calitatea microfoanelor de studio la nunta voastra.

Shure SH 55

Cu un design clasic care aduce aminte de epoca de aur a radioului și rock'n'roll-ului, microfonul Shure SH 55n arată și sună fabulos.

Microfon Blue Cardinal

Design Inovator și Funcțional

Cu o carcasă din lemn de cireș și un design dublu pivotant, Blue Cardinal nu doar că arată impresionant, dar suna absolut fabulos.

EV RE 420

Microfonul EV RE 420: Definiția Clarității Vocale pentru Nunta Dumneavoastră

Calitatea Sunetului EV

Microfonul EV RE 420, cu răspunsul său frecvent larg și construcția robustă, este ideal pentru a servi vocaliștii și muzicienii în cadrul evenimentelor live. Cu o capsulă condenser premium care oferă un sunet bogat și detaliat, RE 420 livrează performanța lirică necesară pentru interpretări vocale expresive.

Shure Sm 58

 Microfonul Shure SM 58 este alegerea numărul unu a artiștilor și inginerilor de sunet din întreaga lume, fiind recunoscut pentru calitatea sa excepțională și fiabilitatea fără compromi

Shure SM 58 este proiectat pentru performanțe vocale live, reproducând vocea cu un ton cald și plăcut.

AKG WMS 420

Bogdan Curta - O Voce Unică, Dublă Claritate

Bogdan Curta, cunoscut pentru timbrul său vocal unic și capacitatea de a interpreta în două registre vocale distincte, a ales și microfonul AKG WMS 420 pentru a-și amplifica performanțele live. Fie că este vorba de tonuri înalte cristaline sau de o voce caldă, acest microfon îi permite lui Bogdan să își exprime ambele timbre vocale cu o fidelitate excepțională.

AKG WMS 470C5

AKG - Un Nume de Încredere în industria Audio

AKG este un brand legendar în lumea audio, cunoscut pentru interesul său față de inovație și calitate. Microfonul WMS 470C5 este o dovadă a acestei tradiții, oferind o soluție wireless flexibilă și extensibilă, ideală pentru evenimente unde mai multe microfoane fără fir vor fi folosite simultan.

 Microfon Rode M 2

Rode M2 este un microfon condensator robust, proiectat pentru a oferi performanțe vocale live de neegalat. Cu o capsulă condensator internă de 1/2 inch, Rode M2 livrează un răspuns complet în frecvență pentru o reproducere vocală excepțional de detaliată pe scenă.

Presonus Studio Channel

Pentru muzica lenta de calitate sau Rock & Roll folosim si preamplificatoare pe tub de ultima generatie pentru ca doar tubul poate sa ofere acea calitate si caldura a sunetului.

Alesis Midiverb 4

Procesor pentru muzica Live si Studio Alesis Midiverb 4

Alesis Midiverb 4 este procesorul de efecte ideal pentru studiourile și muzicienii care caută o soluție pentru efecte de înaltă fidelitate, complet programabile. Cu algoritmi de efecte excepționali, Midiverb 4 produce reverb dens și natural, chorus bogat, flange, delay, efecte de pitch și până la trei multiefecte simultane

Presonus Studio Channel

PreSonus Studio Channel este un procesor performant, ideal pentru orice studio de înregistrare sau pentru utilizare live. Cu preamplificare pe tuburi, compresie bazată pe VCA și EQ pe trei benzi, Studio Channel oferă o gamă largă de timbre, de la vocale calde și în față, la pian acustic dinamic, bas solid și chitare acustice cristaline.

Yamaha REV 500

Trupa de Coveruri o sa sune impecabil  la orice nunta cu procesorul Yamaha Rev 500

Yamaha REV500 reprezintă o nouă generație în arta reverberației digitale. Acest procesor vine cu 100 de programe de fabrică, împărțite în patru categori (Hall, Room, Plate și Special), oferind și 100 de memorii de utilizator pentru stocarea variantelor proprii. 

TC Electronic M 350

Sunet plin la nunta voastra cu efectulde ambianta si dinamica Tc Electronic M 350

TC Electronic M350 - Procesor de Efecte Versatil pentru Studio și Scenă

TC Electronic M350 este un procesor de efecte dual engine care combină 15 reverb-uri de calitate cu 15 efecte multi-purpose, inclusiv delay, modulație, de-ess și compresie, fiind potrivit atât pentru aplicații live, cât și pentru studio. Cu o interfață ușor de utilizat și o calitate audio excepțională, M350 este alegerea perfectă pentru muzicieni și ingineri de sunet care caută flexibilitate și performanță. 

Yamaha REV 7

Procesor de sunet pentru formatie Live Yamaha  Rev 7

Yamaha REV7 este un reverberator digital profesional care a devenit un standard în studiourile de înregistrare. Apreciat de profesioniști din întreaga lume pentru calitatea sa înaltă de. Yamaha UR 816 C

Yamaha UR816C - Calitate de Studio și Flexibilitate Creativă

Yamaha UR816C este mai mult decât o interfață audio; este un centru de comandă pentru înregistrările tale, oferind un mixer digital DSP integrat, care permite mixuri cu latență scăzută și procesarea semnalelor de intrare folosind un canal strip plug-in sau o gamă larga de emulații de amplificatoare pentru chitară. Cu 8 intrări analogice și 8 preamplificatoare D-PRE, UR816C oferă o calitate excepțională a sunetului, fiind ideal pentru înregistrări multitrack complexe.

 Zoom  HS 5

Zoom H5 - Înregistrare de Înaltă Calitate pentru Nunta Dumneavoastră

Zoom H5 este un înregistrator audio portabil, extrem de versatil, care oferă calitate profesională pentru înregistrările de la evenimentele speciale, cum ar fi nunțile. Cu capacitatea sa de a înregistra până la patru piste simultan și capsulele sale de microfoane interschimbabile, Zoom H5 este flexibil și puternic, perfect pentru a capta fiecare moment memorabil.

 Zoom  HS 5

Înregistrarea Performanțelor Muzicale:

•  Calitatea Sunetului: Zoom H5 asigură că momentele muzicale live ale formației sunt înregistrate cu claritate, fără distorsiuni sau pierderi de calitate.

Calitatea Sunetului:

•  Fidelitate Audio: Înregistrări clare și naturale, cu un răspuns în frecvență larg și un zgomot de fond redus, pentru a reda cu fidelitate fiecare detaliu.

 ADJ  Jelly Cosmos ball  Joc de Lumini

Acest efect de iluminat inovator aduce entuziasm pe ringul de dans, cu sferele sale rotative care proiectează fascicule de lumină multicoloră, ascuțite și vibrante, în toate direcțiile. Transparentele bile ale Jelly Cosmos Ball strălucesc, creând un efect vizual captivant.

 ADJ Mașină de fum

Mașina de Fum cu LED-uri - Elementul Spectaculos pentru Atmosfera Nuntii

O nuntă de neuitat necesită detalii care să creeze o atmosferă de poveste, iar o mașină de fum cu LED-uri este un astfel de detaliu spectaculos. Aceste mașini nu doar că umplu spațiul cu un fum dens, creând un decor de vis pentru pentru momentele cheie ale serii, dar adaugă și o dimensiune vizuală impresionantă prin LED-urile incorporate

Schela de Lumini

Schele de Lumini și Lasere - Spectacolul Luminos Care Transformă Orice Nuntă

Pentru a crea o atmosferă de neuitat la o nuntă, schelele de lumini și lasere sunt elemente cheie care aduc un plus de magie și spectacol. Aceste structuri robuste permit suspendarea unui arsenal impresionant de efecte de iluminat și lasere, transformând orice spațiu într-un decor de vis pentru miri și invitați.

Echipamente DJ.

Doua Playere DJ DJX 1000 pro usb.

    Asigura o calitate exceptionala a muzicii selectate de DJ .

Alături de formația noastră, ne mândrim cu faptul că avem un DJ talentat care folosește aceste console pentru a umple pauzele cu muzică vibrantă și energică. Astfel, fiecare moment al nunții tale va fi acoperit cu sunetul perfect, de la ceremonia emoționantă la petrecerea târzie în noapte.

Pioneer DJ, și Native Instruments, sunt mărcile de top care oferă echipamente de înaltă calitate pentru DJ-ii profesioniști cu care lucrăm.

Jocuri de Lumini

Doua DMX 512 Led Cristal ball  orga de lumini. Ele acopera cu succes intreaga sala de nunti .

Orga de lumini Cameo

Efect de lumini Cameo. Este umpluta cu lumina practic intreaga sala de nunta.

Proiectoare LED 

Iluminarea UV: Strălucirea Care Transformă Oricare Nuntă în Spectacol

Proiectoarele UV pe care le folosim la evenimentele noastre adaugă o dimensiune spectaculoasă fiecărei sărbători. Cu tehnologia de ultimă oră de la ADJ și Cameo, transformăm fiecare locație într-un vis plin de culoare și energie.

Lumini Arhitecturale

Lumini Arhitecturale: Creând Atmosfera Perfectă pentru Nunta Ta

Folosind lumini arhitecturale de la ADJ și Cameo, specialistul nostru în iluminat pot personaliza locația pentru a reflecta stilul și personalitatea cuplului. Amplasate strategic, aceste lumini pot evidenția elemente arhitecturale ale locației, creând efecte vizuale spectaculoase care vor impresiona invitații.

Proector Led

Proiectoare LED RGB: Ambianța Colorată pentru Nunta de Vis

Cu tehnologia avansată a proiectoarelor LED RGB, puteți alege exact nuanța dorită pentru a se potrivi temei evenimentului. Fie că doriți o lumină caldă și primitoare sau o schemă de culori vibrantă și energică, proiectoarele LED RGB pot transforma orice spațiu într-o scenă de basm

Schela de Lumini

Personalizarea Spațiului: Fie că este vorba de o nuntă elegantă sau una personalizată, jocurile de lumini pot fi adaptate pentru a se potrivi stilului și temei evenimentului.

Proector Led

 Proiectoarele LED RGB  oferind o paletă aproape infinită de culori pentru a ilumina și a personaliza fiecare colț al locației tale de nuntă.

 Stative

Stative pentru boxe foarte solide.

Stativele de Boxe Gravity: Suportul de Încredere pentru Sunetul Nuntii Tale

Stativele de boxe Gravity sunt recunoscute pentru durabilitatea și stabilitatea lor. Cu o construcție solidă și o bază de aluminiu turnat sub presiune, aceste stative sunt proiectate pentru a suporta greutăți considerabile, asigurând că echipamentele noastre audio sunt în siguranță și funcționează la parametrii. 

Stativ pentru notații

Stative pentru notații 

Stativul pentru note Gravity este apreciat pentru ajustarea ușoară a înălțimii și a unghiului, precum și pentru stabilitatea sa remarcabilă. Cu o construcție robustă și o bază solidă, acest stativ este proiectat pentru a rezista în timp, oferind suport sigur și fiabil pentru partituri în orice condiții.


 Cabluri

Cablurile pentru boxe sunt extrem de importante. Noi folosim tot ce e mai bun pentru un sunet curat.

Folosim cabluri de înaltă calitate pentru a ne asigura că semnalul audio este transmis fără interferențe sau distorsiuni. Cablurile XLR sunt standardul în industria audio profesională, oferind conexiuni balansate care reduc zgomotul și mențin semnalul clar. Cablurile Jack sunt, de asemenea, esențiale pentru a conecta instrumentele asigurând o transmitere fidelă a sunetului.

Decor deosebit pentru nunta voastra

Schelă de Lumini

Proiectoare Led pentru evenimente sau nunti mari.

O simfonie a luminii adusa la nunta voastra

Schela de lumini 

Arta in aranjarea luminilor

Un univers de muzica si lumina

Laser ideal pentru nunti botezuri majorate si petreceri.

Aranjarea salii de nunta cu lumini si decor.

Microfoane legendare

Orga de lumini ofera ambianta placuta si eleganta

Sunet și nuntă de poveste

Instrumente cu un sunet incredibil

Schela de lumini

Numeroase modele de proiectoare led.

Laser Aurora

Va oferim acum serviciul unic de inregistrare profesionala a coloanei nsonore Live de la nunta voastra.

Sunetul de pe camera video sau DSLR-ul folosite de fotografi si cameramani nu este cel mai fericit.

Prin aceasta obtiune va puteti bucura de un sunet curant care va ramane mereu.

E uimitor faptul ca veti putea reasculta cantecele formatiei noastre asa cum s-au auzit in ziua nuntii peste multi ani alaturi de copii si nepoti.

Mixerul Yamaha DM 3 - Sunetul Perfect pentru Evenimentul Perfect


Bogdan Curta Entertainment își propune să ofere o calitate audio de neuitat pentru evenimentele speciale. Mixerul Yamaha DM 3 este un instrument cheie în acest proces, fiind un mixer digital versatil și performant, ideal pentru nunți.

Calitate Audio de Studio

Mixerul Yamaha DM 3 este apreciat pentru calitatea excepțională a sunetului și versatilitatea în Cu o rată de eșantionare de până la 96 kHz, acest mixer asigură o claritate audio superbă, comparabilă cu echipamentele de studio, chiar și într-un mediu live.

Interfață Intuitivă și Control Precis

Ecranul tactil multitouch de 9 inch și cele 9 fadere motorizate oferă o interacțiune intuitivă și o reglare precisă a volumului și a altor parametrihttps://www.zeedoshop.ro/produs_yamaha-dm3-dante_47832_0. Aceste caracteristici permit adaptarea rapidă la specificul fiecărui eveniment, asigurând o experiență auditivă personalizată.

Conectivitate Avansată

Compatibilitatea cu tehnologia Dante simplifică configurarea și permite integrarea ușoară cu alte dispozitive digitalehttps://ro.yamaha.com/ro/products/proaudio/mixers/dm3/index.html. Acest lucru este esențial pentru o configurare rapidă și eficientă, permițând mai mult timp pentru a vă concentra pe muzică.

Orga Yamaha Genos - Armonia Perfectă pentru Nunta Dumneavoastră


Bogdan Curta Entertainment aduce armonia perfectă la evenimentul dumneavoastră special cu ajutorul orgii Yamaha Genos, un instrument emblematic pentru orice formație de nuntă.

Sunet Excepțional pentru Momentul Special

Yamaha Genos este cunoscută pentru calitatea sa sonoră excepțională, fiecare voce a instrumentului fiind captată cu o fidelitate extraordinară. De la tonurile calde ale pianului CFX la vibrațiile intense ale instrumentelor de suflat, Genos asigură că fiecare moment muzical este memorabil.

Diversitate Muzicală pentru Orice Stil

Cu peste 1900 de voci și 800 de stiluri, Yamaha Genos oferă o varietate impresionantă de opțiuni pentru a personaliza muzica nunții dumneavoastră Indiferent de genul muzical preferat, Genos se adaptează perfect pentru a crea atmosfera ideală.

Tehnologie Avansată pentru Performanțe Live

Tehnologia AEM (Articulation Element Modeling) simulează caracteristicile instrumentelor muzicale reale, oferind o performanță live autentică și vibrantă. Fiecare notă cântată la Genos va avea o expresivitate și o dinamică care vor ncânta invitații.

Yamaha MG 16 XU


Performanță Audio Excepțională

Mixerul Yamaha MG 16 Xu este recunoscut pentru performanța audio de excepție și interfața de control ușor de utilizathttps://www.zeedoshop.ro/produs_yamaha-mg-16-xu_46967_0. Cu 16 canale de intrare, acest mixer oferă o varietate de opțiuni pentru conectarea diverselor surse audio, de la microfoane la instrumente muzicale electronicehttps://www.zeedoshop.ro/produs_yamaha-mg-16-xu_46967_0.

Claritate și Detaliu

Echipat cu preamplificatoare de microfon D-PRE, Yamaha MG 16 Xu asigură un sunet clar și detaliat, captând toate nuanțele interpretării artisticehttps://www.zeedoshop.ro/produs_yamaha-mg-16-xu_46967_0. Acest aspect este vital pentru a reda fidel semnalul original și pentru a îmbogăți experiența auditivă a invitaților.

Flexibilitate și Control

Interfața ergonomică a mixerului permite realizarea ajustărilor precise și rapide, asigurând un mixaj echilibrat și adaptat la acustica locației nunțiihttps://www.zeedoshop.ro/produs_yamaha-mg-16-xu_46967_0. Fie că este vorba de un eveniment intim sau de o sărbătoare grandioasă, mixerul Yamaha MG 16 Xu se adaptează perfect nevoilor dumneavoastră.

Boxele Active Yamaha DBR 15 - Claritate și Putere pentru Evenimentul Dumneavoastră


Bogdan Curta Entertainment își propune să ofere o experiență sonoră de excepție pentru evenimentele speciale, iar boxele active Yamaha DBR 15 sunt elemente esențiale în acest demers.

Performanță Sonoră Remarcabilă

Boxele active Yamaha DBR 15 sunt recunoscute pentru performanța sonoră remarcabilă, oferind un nivel de SPL impresionant de 132 dB și o gamă de frecvențe largă, de la 50Hz la 20kHz. Aceste boxe active asigură că sunetul este puternic și clar, perfect pentru a anima atmosfera și a face fiecare moment al nunții memorabil.

Design Versatil și Durabil

Cu un design bi-amplificat de tip bass-reflex și o arhitectură pe două căi, boxele Yamaha DBR 15 sunt ideale pentru evenimente live, fie că este vorba de o performanță a formației sau de un DJ set. Construcția robustă și punctele de suspensie M8 permit o instalare ușoară și sigură, asigurând că boxele vor rezista pe durata întregului eveniment.

Conectivitate Simplificată

Boxele Yamaha DBR 15 vin echipate cu intrări combo XLR/TRS și RCA, facilitând conectarea rapidă și eficientă a diferitelor surse audio. Acest lucru permite o integrare fără probleme în setup-ul audio existent, făcând din boxele Yamaha DBR 15 o alegere excelentă pentru orice formație de nuntă.

Mixerul Yamaha TF1 - Maestrul Acusticii pentru Nunta Dumneavoastră


Bogdan Curta Entertainment vă aduce o experiență sonoră de înaltă calitate pentru evenimentul dumneavoastră special, cu mixerul Yamaha TF1, un echipament esențial pentru orice formație de nuntă.

Calitate Audio Profesională

Mixerul Yamaha TF1 este renumit pentru calitatea audio profesională și interfața de control intuitivă. Cu 16 canale de intrare și preamplificatoare D-PRE, acest mixer oferă o claritate și un detaliu sonor excepționale, captând fiecare nuanță a performanței muzicale

Flux de Lucru Eficient și Rapid

Yamaha TF1 facilitează un flux de lucru eficient și rapid. Această caracteristică este vitală pentru adaptarea dinamică la cerințele fiecărei nunți.

Tehnologie Avansată pentru Performanțe Live

Echipat cu tehnologia TouchFlow Operation, Yamaha TF1 permite inginerilor de sunet să răspundă cu rapiditate și libertate la cerințele artiștilor pe scenă, ducând sonorizarea live la un nou nivel de 

Bogdan Curta și Formația - Sunetul Perfect al Nuntii Tale cu Yamaha 01X


Când vine vorba de o nuntă de neuitat, muzica este sufletul petrecerii. Bogdan Curta și formația sa înțeleg acest lucru mai bine decât oricine și, prin urmare, au ales Yamaha 01X ca si componenta a sistemului lor audio.  Acest mixer digital revoluționar nu este doar un echipament - este cheia pentru o atmosferă vibrantă și o acustică impecabilă.

Calitatea Sunetului Inegalabilă

Cu Yamaha 01X, fiecare notă muzicală este capturată și redată cu o claritate cristalină. Mixerul digital de la Yamaha, cu tehnologia sa avansată, asigură că toate nuanțele muzicale sunt prezentate în detaliu, oferind o experiență auditivă de neegalat pentru voi și invitații voștri.

Flexibilitate și Control

Yamaha 01X oferă formației flexibilitatea de a se adapta la orice gen muzical, de la balade romantice la ritmuri energice de dans. Controlul intuitiv și faderele motorizate permit formației să ajusteze dinamic sunetul în timp real, asigurând că fiecare moment al nuntii tale este acompaniat perfect.

Tehnologie de Vârf

Adoptând tehnologia DSP de 96kHz, Yamaha 01X permite formației lui Bogdan Curta să livreze performanțe audio de înaltă fidelitate. Acest mixer nu doar că îmbunătățește calitatea sunetului, dar și simplifică întregul proces de mixaj, permițând artiștilor să se concentreze pe ceea ce fac cel mai bine - să vă încânte cu muzica lor.

Pentru o nuntă cu adevărat memorabilă, alegeți Bogdan Curta și formația sa - unde pasiunea pentru muzică se întâlnește cu excelența tehnologică a mixerului Yamaha 01X.

Tascam Model 16 Calitate Audio de Studio


Tascam Model 16 este un mixer analogic cu 14 canale și un recorder digital cu 16 piste, care captează sunetul în calitate de studio. Cu preamplificatoarele Ultra-HDDA pentru microfoane, Tascam Model 16 asigură un sunet pur, transparent și cu zgomot redus, perfect pentru captarea fiecărui acord și vers la nunta 

Control Profesional și Flexibilitate

Cu o interfață intuitivă și control complet asupra fiecărui canal, Tascam Model 16 permite formației lui Bogdan Curta să ajusteze dinamic mixajul pe parcursul evenimentului. Fie că este vorba de un duet emoționant sau de un set energic pentru dans, mixerul se adaptează perfect nevoilor momentului.

Tehnologie Integrată pentru Performanță

Incorporând o interfață audio USB și efecte integrate, Tascam Model 16 este mai mult decât un mixer - este un centru de comandă pentru toate aspectele audio ale nuntii. Conectivitatea Bluetooth adaugă și mai multă versatilitate, permițând streaming de muzică fără efort pentru pauzele dintre momentele live.

Yamaha Tyros 2 Sunet Autentic și Expresiv


Yamaha Tyros 2 este recunoscut pentru tehnologia Super Articulation care permite instrumentelor să sune incredibil de realist. Acest lucru înseamnă că fiecare melodie interpretată de formație va avea o calitate și o expresivitate autentică, captând esența fiecărui moment special.

Variație Stilistică

Cu o colecție vastă de 400 de ritmuri de acompaniament, Yamaha Tyros 2 oferă formației posibilitatea de a se adapta la orice preferință muzicală, de la muzica tradițională la cele mai moderne hituri, asigurând că toate gusturile sunt satisfăcute.

Performanță Fără Efort

Yamaha Tyros 2 este proiectat pentru performanță live, cu o interfață ușor de utilizat care permite formației să schimbe rapid între setări și stiluri, menținând fluxul evenimentului fără întreruperi

Alegeți Bogdan Curta și formația pentru a vă îmbogăți nunta cu sunetele autentice și expresive ale Yamaha Tyros 2 - unde fiecare notă muzicală contribuie la povestea voastră de dragoste.

Bogdan Curta și Formația - Arta Sunetului la Nunta Ta cu Allen & Heath SQ-5


Fiecare cuplu visează la o nuntă perfectă, iar muzica este esențială pentru a transforma acest vis în realitate. Allen & Heath SQ-5 este alegerea formației lui Bogdan Curta pentru a asigura că fiecare notă muzicală este în armonie cu momentele voastre prețioase.

Calitate Audio de Neegalat

Allen & Heath SQ-5 redefinește standardele de mixaj digital cu 48 de canale și 96kHz de calitate audio Sistemul de operare FPGA XCVI 96kHz oferă o claritate audio de clasă mondială și o lanență ultra-scăzută, permițând formației să livreze un sunet care rivalizează cu înregistrările de studio

Control Intuitiv pentru Fiecare Moment

Cu un ecran tactil de 7 inch și encodere iluminate, Allen & Heath SQ-5 permite formației să răspundă instantaneu la dinamica evenimentului tău. Sistemul de metraj cromatic patentat oferă o indicație vizuală clară a nivelurilor, asigurând un mixaj precis și echilibrathttps://www.allen-heath.com/hardware/sq/.

Construit pentru Performanță

Allen & Heath SQ-5 este proiectat pentru a rezista provocărilor mediului live. Carcasa sa metalică și bară de lumină din aluminiu extrudat garantează durabilitate și fiabilitate, astfel încât să te poți baza pe un sunet perfect în ziua cea mare.

Bogdan Curta și Formația - Experiența Acustică Supremă cu Allen & Heath CQ-18T


Nunta este o simfonie de momente memorabile, iar calitatea sunetului este dirijorul acestei simfonii. Allen & Heath CQ-18T este unul dintre  mixerele alese de formația lui Bogdan Curta pentru a asigura că fiecare acord este în perfectă armonie cu emoțiile zilei.

Sunet Curat la 96kHz

Cu procesarea audio FPGA și efecte de studio integrate, Allen & Heath CQ-18T livrează un sunet curat la 96kHz, stabilind un nou standard pentru mixerele digitale ultra-compacte. Fiecare notă și cuvânt sunt redați cu o claritate care va impresiona și cel mai exigent auditoriu.

Control Intuitiv pentru O Performanță Fluidă

Ecranul tactil de 7 inch și controlul rotativ asociat transformă mixajul într-o experiență fluidă și intuitivă, permițând formației să ajusteze sunetul în timp real pentru a se potrivi perfect cu dinamica evenimentului tău.

Conectivitate și Flexibilitate

Allen & Heath CQ-18T oferă o conectivitate versatilă, cu Wi-Fi dual band integrat și opțiuni multiple de înregistrare și redare, inclusiv interfața audio USB și slotul pentru card SD, asigurând că nicio notă nu va fi pierdută.

Bogdan Curta și The King Band - Armonia Perfectă la Nunta Ta cu Mackie DLZ Creator

Nunta ta este o ocazie specială care merită să fie celebrată cu un sunet la fel de unic și memorabil ca povestea ta de dragoste. Alegerea mixerului Mackie DLZ Creator de către Bogdan Curta și The King Band este dovada angajamentului lor pentru calitatea audio supremă și adaptabilitatea la orice stil muzical.

Tehnologie Adaptivă pentru Fiecare Stil Muzical

Mackie DLZ Creator este un mixer digital adaptabil pentru podcasting și streaming, care permite formației să obțină rezultate impresionante rapid și eficient. DLZ Creator transformă controlul pe ecran pentru a se potrivi stilului creativ fără a compromite puterea de procesare sau calitatea sunetului.

Alegeți Bogdan Curta și The King Band pentru a vă asigura că sunetul nuntii voastre este capturat și redat cu perfecțiunea pe care o merită. Cu Mackie DLZ Creator, fiecare acord și vers vor fi imortalizate în amintirile voastre, garantând că fiecare moment al nuntii va fi însoțit de un sunet la fel de extraordinar ca ziua pe care o sărbătoriți.

Bogdan Curta și The King Band - Calitatea Audio Inegalabilă la Nunta Ta cu Rode Rodecaster Pro 2

Control Intuitiv și Flexibilitate

Cu un ecran tactil de înaltă definiție Rode Rodecaster Pro 2 permite formației să navigheze cu ușurință prin setările complexe, oferind un control precis asupra fiecărui aspect al sunetului. Acest lucru înseamnă că fiecare moment al nuntii tale va fi însoțit de un mixaj audio perfect echilibrat.

Conectivitate și Opțiuni de Înregistrare

Rode Rodecaster Pro 2 include multiple opțiuni de conectivitate, de la intrări pentru microfoane și instrumente, la Bluetooth și interfață audio USB, oferind flexibilitate maximă pentru orice aranjament muzical. Înregistrările pot fi salvate pe card SD, stocare USB atașată sau prin interfața USB, asigurând că nicio notă nu va fi pierdută.

Alegeți Bogdan Curta și The King Band pentru a vă asigura că sunetul nuntii voastre este capturat și redat cu perfecțiunea pe care o merită. Cu Rode Rodecaster Pro 2, fiecare acord și vers vor fi imortalizate în amintirile voastre, garantând că fiecare moment al nuntii va fi însoțit de un sunet exceptional.

Yamaha 01V96i Calitate Audio de Studio


Yamaha 01V96i oferă o performanță audio de 24bit/96kHz cu preamplificatoare îmbunătățite pentru o calitate de studio. Acest lucru înseamnă că sunetul unic al lui Bogdan Curta și The King Band este capturat și redat cu o claritate și o definiție extraordinară, asigurând că fiecare notă cântată va răsuna cu puritate și emoție.

Conectivitate și Flexibilitate

Cu conectivitate USB 2.0, Yamaha 01V96i permite înregistrarea și redarea multitrack în direct la 96kHz, transformând orice locație într-un studio de înregistrare. Această flexibilitate este esențială pentru a adapta sunetul la specificul fiecărei nunți, oferind o experiență audio personalizată.

Efecte și Procesare Internă

Efectele interne la 96kHz și compresia, gating-ul și delay-ul de înaltă calitate ale Yamaha 01V96i adaugă profunzime și textură performanțelor live. Fie că este vorba de adăugarea unei reverberații calde pentru vocea lui Bogdan Curta sau de modelarea sunetului instrumentelor, mixerul oferă o paletă vastă de opțiuni pentru a îmbogăți sunetul.

Alegeți Bogdan Curta și The King Band pentru a vă asigura că sunetul nuntii voastre este capturat și redat cu perfecțiunea pe care o merită. Cu Yamaha 01V96i, fiecare acord și vers vor fi imortalizate în amintirile voastre, garantând că fiecare moment al nuntii va fi însoțit de un sunet la fel de extraordinar ca iubirea pe care o sărbătoriți.

Yamaha DZR 15 Putere și Claritate


Yamaha DZR 15 reprezintă vârful performanței audio, cu un SPL maxim impresionant de 143dB și un răsuns în frecvență de la 31Hz la 20kHz. Aceasta înseamnă că fiecare notă și cuvânt sunt redate cu o claritate și putere extraordinară, asigurând că muzica lui Bogdan Curta și The King Band va umple sala cu un sunet bogat și profund.

Tehnologie Avansată

Cu procesare DSP avansată și tuning FIR-X, boxele Yamaha DZR 15 asigură o reproducere a sunetului de înaltă rezoluție cu latență foarte scăzută. Acest lucru permite formației să ofere o claritate și o fidelitate a sunetului minunate.

Design Durabil și Elegant

Boxele Yamaha DZR 15 sunt proiectate pentru a fi ușor de instalat și de utilizat în orice mediu, incintele acustice fiind realizate dintr-un placaj foarte durabil având un finisaj de înaltă calitate. Fie că sunt folosite pentru sonorizarea principală sau ca monitoare de scenă, aceste boxe se integrează perfect în decorul oricărei săli de nuntă.

Alegeți Bogdan Curta și The King Band pentru a vă asigura că sunetul nuntii voastre va fi la fel de memorabil ca momentele pe care le veți împărtăși. Cu boxele Yamaha DZR 15, nunta voastră capătă noblețe prin sunetul curat.

Bogdan Curta și The King Band - Sunetul Dinamic al Nuntii Tale cu Boxele Yamaha DXR 15


Boxele Yamaha DXR 15 sunt alese de Bogdan Curta și The King Band pentru a asigura că fiecare notă muzicală este redată cu o dinamică și claritate excepțională.

Tehnologie de Vârf pentru Performanță

Cu procesare DSP de la 48 Khz. și protecție digitală, boxele Yamaha DXR 15 asigură un sunet curat chiar și la volume mari. Tehnologia avansată FIR-X tuning optimizează sunetul și timpul de întârziere pentru driverele de înaltă și joasă frecvență, asigurând o reproducere fidelă a fiecărui ton.

Design Durabil 

Construite pentru a rezista la utilizarea intensivă în medii live, boxele Yamaha DXR 15  suntrobuste, non-rezonante și ușorare, cu mânere din aluminiu, ceea ce le face ușor de transportat și instalat în orice locație pentru nuntă.

Alegeți Bogdan Curta și The King Band pentru a vă asigura că sunetul nuntii voastre va fi la fel de vibrant și dinamic ca povestea de dragoste pe care o sărbătoriți. Cu boxele Yamaha DXR 15, fiecare moment al nuntii va fi însoțit de un sunet extraordinar ca .

Yamaha DXS 15 Tehnologie Avansată pentru Bass Puternic


Subwooferul Yamaha DXS 15 este echipat cu tehnologie de amplificare de clasă D și un design de cabinet band-pass care optimizează livrarea basului puternic și clar. DXS 15 adaugă o dimensiune nouă experienței audio.

Design Durabil și Estetic

Construit pentru a rezista la utilizarea intensivă în medii live, Yamaha DXS 15 are un cabinet robust și un finisaj de înaltă calitate, asigurând că aspectul său profesional se potrivește cu eleganța evenimentului vostru.

Yamaha DHR M


Cu un design de cabinet optimizat pentru o varietate de medii audio și procesare DSP ultra-precisă, Yamaha DHR M oferă o claritate excepțională și un răspuns în frecvență linear.

Performanță Audio Superioară

Seria Yamaha DHR M dispune de convertoare personalizate care livrează bas puternic și bine definit, cu distorsiuni minime, în timp ce driverul de compresie de precizie produce frecvențe medii și înalte.

 Aceasta înseamnă că fiecare notă și cuvânt sunt redate0 cu o claritate suprioară, asigurând că muzica lui Bogdan Curta și The King Band va umple sala cu un sunet bogat și profund.

Tehnologie Avansată pentru Fiecare Nuanță Muzicală

Cu un amplificator de clasă D și un DSP de înaltă definiție, Yamaha DHR M oferă un sunet de înaltă rezoluție cu latență ultra-scăzută. 

Design Durabil și Portabil

Boxele din seria Yamaha DHR M sunt construite din placaj durabil și sunt acoperite cu un strat de poliuree de înaltă calitate, asigurând durabilitate și un aspect estetic care se potrivește cu eleganța evenimentului.

JBL SRX 815 P Tehnologie Avansată pentru Performanță


Cu tehnologia Crown Front-End DriveCore și DSP-ul configurabil de utilizator, boxele JBL SRX 815 P asigură un sunet curat chiar și la volume mari. Tehnologia avansată FIR-X tuning optimizează sunetul și timpul de întârziere pentru driverele de înaltă și joasă frecvență, asigurând o reproducere fidelă a fiecărui ton.

Design Durabil și Versatil

Construite pentru a rezista la utilizarea intensivă în medii live, boxele JBL SRX 815 P au un cabinet robust, non-rezonant , cu mânere pentru transport ușor, ceea ce le face perfecte pentru orice locație de nuntă.

Boxele Yamaha DBR 15 


Tehnologie Avansată pentru Evenimente de Neuitat

Fiecare boxă DBR15 este dotată cu tehnologie de filtrare FIR, asigurând un sunet curat, fără distorsiuni de fază la punctul de crossover. Acest lucru înseamnă că fiecare notă muzicală este redată cu precizie, contribuind la atmosfera minunată a evenimentului.

Puterea mare de 500 w RMS permite ca boxele sa functioneze mereu la calitatea lor deosebită fără a fi forțate .

Adaptabilitate și Versatilitate

Indiferent de locația nunții, boxele Yamaha DBR15 se adaptează perfect. Sunt ușor de transportat și de configurat, oferind flexibilitate maximă pentru orice tip de aranjament scenic. Fie că este vorba de o sală mare de bal sau de un spațiu intim în aer liber, calitatea sunetului rămâne constantă și impecabilă.

Calitatea AKG Pentru O Zi De Neuitat


Cu o reputație de invidiat în industria audio, microfonul AKG D5 este apreciat pentru capacitatea sa de a reda fidel vocea umană, fără distorsiuni, chiar și în cele mai zgomotoase medii. Este construit pentru a rezista la utilizare intensă, ceea ce îl face perfect pentru evenimente mari, cum ar fi nunțile.

Tehnologie De Vârf Pentru Performanță Impecabilă

Microfonul AKG D5 dispune de un filtru anti-pop integrat și o carcasă robustă, care minimizează zgomotul de fond și feedback-ul, permițând artiștilor să se concentreze pe performanța lor.

Design Profesional Pentru O Prezență Elegantă

Designul modern și profesional al microfonului AKG D5  asigură faptul că echipamentul nu doar sună bine, dar arată și bine.

Microfonul Sennheiser E 965 Calitatea Sunetului Sennheiser


Microfonul Sennheiser E 965 este un microfon condenser live cu un răspuns frecvent larg, oferind o reproducere a vocii autentică și detaliată. Cu capacitatea de a comuta între modelele polare cardioid și super-cardioid, E 965 este versatil și se adaptează nevoilor specifice ale fiecărui eveniment.

Construcție Robustă și Sunet Detaliat

Designul robust și corpul metalic al microfonului Sennheiser E 965 îl fac potrivit pentru utilizarea intensă pe scenă, asigurând durabilitate și performanță constantă. Cu un filtru low-cut și un pad de -10dB, microfonul E 965 poate gestiona chiar și cei mai puternici vocaliști fără a a intra în clip.

Yamaha Tyros 5


Nunta este un simfonie de momente speciale, iar muzica este cheia care le leagă pe toate. Claviatura Yamaha Tyros 5 este instrumentul care aduce armonie și rafinament fiecărui acord.

Tehnologie Inovatoare pentru Performanțe Dinamice

Funcția Ensemble Voice a Tyros 5 reproduce cu fidelitate sunetul unui ansamblu real, oferind o experiență autentică atât pentru muzicieni, cât și pentru ascultători. Stilurile audio adaugă o căldură naturală și un sentiment de autenticitate părților de tobe și percuție, ridicând performanța la un nivel superior.

Microfoane Senhheiser E 935 și 945


Sennheiser din seria G cu capsule ca 935 și 945 sunt alegerea profesioniștilor care doresc calitate audio fără compromisuri.

Tehnologie Wireless de Avangardă

Seria G de la Sennheiser este proiectată pentru a oferi o conectivitate wireless fiabilă și o calitate a sunetului constantă, permițându-vă să vă deplasați liber fără a compromite performanța audio. Cu o construcție solidă și o gamă largă de frecvențe, aceste microfoane sunt perfecte pentru evenimente live, cum ar fi nunțile.

Versatilitate și Performanță

Fie că este vorba de un discurs emoționant sau de o interpretare muzicală vibrantă, microfoanele fără fir Sennheiser din seria G cu capsule ca 935 și 945 se vor ridica la înălțimea așteptărilor. Sunt ușor de configurat și oferă o performanță audio de neegalat.

Rode Streamer X


Calitate Audio și Video Impecabilă

Rode Streamer X oferă captură video de până la 4K30 și passthrough de 4K60 HDR, asigurând o calitate video incredibilă pentru dumneavoastră. De asemenea, dispune de un preamplificator Revolution Preamp™ cu zgomot ultra-scăzut și dinamică mare, plus procesare audio APHEX® pentru un sunet de cea mai bună calitate.

Conectivitate Profesională

Cu Streamer X, puteți conecta o gamă largă de dispozitive audio, inclusiv microfoane XLR, instrumente, sau căști.. 

 Roland AX Sinth


Sunetul Dinamic al Roland

Roland AX Synth este un sintetizator de umăr care oferă o gamă largă de tonuri din cele mai noi sintetizatoare. Roland. Cu o polifonie maximă de 128 de voci și 256 de tonuri, plus 8 tonuri speciale (inclusiv SuperNATURAL), AX Synth este gata să impresioneze.

Control Intuitiv și Expresivitate

Roland AX Synth permite muzicienilor să-și exprime creativitatea în moduri noi și captivante. Modul inovator de bender oferă solouri expresive, iar funcționarea pe baterii pentru aproximativ 6 ore asigură libertate totală pe scenă.

Microfon Blue Cardinal


Tehnologie Avansată pentru Sunet Impecabil

Blue Cardinal este un microfon condenser cu un design unic, oferind o calitate audio de studio. Cu un circuit ultra-silencios de clasă A și o capsulă cu un răspuns în frecvență optimizat, acest microfon captează sunetul cu o claritate excepțională, fie că este vorba de voce sau instrumente.

Performanță și Fiabilitate

Blue Cardinal oferă un sunet excelent pentru performanțe live. 

Microfonul EV RE 420: Claritate Vocală Excepțională


Microfonul EV RE 420 este proiectat să ofere o un sunet bogat și detaliat, ideal pentru evenimente live.


Calitatea Sunetului EV

Microfonul EV RE 420 este un microfon condenser cardioid premium, care oferă un sunet detaliat, bogat și plin. Cu un răspuns în frecvență de la 50 Hz la 20 kHz, RE 420 captează nuanțele vocale cu o claritate și o prezență remarcabile.

Shure Sm 58


Microfonul Shure SM 58 este alegerea de încredere pentru artiști de pretutindeni, oferind un sunet cald și natural, ideal pentru performanțe vocale live.

Calitatea Sunetului Shure

Shure SM 58 este proiectat pentru a capta vocea cu un ton cald și natural. Paternul său polar cardioid captează sunetul din fața microfonului, reducând feedback-ul și zgomotele nedorite din laterale și spate. Rezultatul este un sunet clar și echilibrat, cu distorsiuni minime.

AKG WMS 420


Capsula Dinamică Brevetată D5 Garantează respingerea maximă a feedback-ului și reduce zgomotul de manipulare, oferind în același timp sunetul renumit AKG

Caracteristici de Excepție ale Capsulei D5:

Diafragma Laminată Varimotion™ Patentată: Oferă un sunet clar care se remarcă în orice 

Model Polar Supercardiod: Asigură o supresie înaltă a feedback-ului, ideal pentru utilizarea pe 

Montură Duală Antișoc: Elimină orice zgomot de manipulare, permițând o utilizare fără probleme în timpul .

Filtru Pop Integrat: Pentru eliminarea sunetelor de pop și a zgomotului de 

Grilă din Oțel: Rezistentă la utilizarea intensivă pe scenă.

Alesis Midiverb 4


Caracteristici Tehnice:

Convertori A/D și D/A de 18 biți și procesare internă de 24 de biți pentru o lățime de bandă de 20Hz-20kHz și un interval dinamic de 90dB, ideal pentru înregistrări digitale.

Auto Level Sensing™: Funcția valoroasă care poate seta instantaneu nivelurile optime de intrare, economisind timp prețios.

32 de algoritmi de efecte: Oferă un arsenal complet de efecte programabile, multe utilizând procesare paralelă stereo adevărată.

256 de programe puternice: Cu 128 de spații pentru efecte create de utilizator.

TC Electronic M 350


Caracteristici Principale:

Dual Engine Processor: Oferă posibilitatea de a rula două efecte simultan, fiecare cu setările sale independente.

15 Reverb-uri de Calitate: Inclusiv reverb-uri de tip hall, room și plate, pentru a adăuga spațiu și dimensiune sunetului tău.

 15 Efecte Multi-Purpose: Delay, modulație, de-ess și compresie pentru a îmbogăți și modela sunetul în funcție de nevoile tale.

 Interfață Ușor de Utilizat: Cu potențiometre rotative pentru acces direct la setările fundamentale și un ecran LCD mare pentru afișarea detaliilor programului curent.

Calitate și Fiabilitate TC Electronic:

TC Electronic este recunoscut pentru inovația și calitatea echipamentelor sale audio. M350 este o dovadă a acestei tradiții, oferind o soluție de efecte care combină performanța cu accesibilitatea, fiind o alegere excelentă pentru oricesituație.

Yamaha UR 816 C


Mixer Digital DSP Inovator:

DSP Mixer: Permite crearea de mixuri cu latență scăzută și procesarea semnalelor de intrare cu efecte fără Latență.

Efecte DSP: Inclusiv reverb Yamaha Rev-X și plug-in-uri Steinberg Sweet Spot Morphing Channel Strip și Guitar Amp Classic, care pot fi rulate pe DSP-ul integrat al UR816C, eliberând astfel DSP-ul computerului și permițând monitorizarea în timp real cu efecte.

Compresor Avansat:

Compresor Multi-Band: În mixul dedicat pentru streaming, compresorul multi-band permite reglarea precisă a sunetului, aplicând nivele diferite de compresie pe benzi de frecvență specifice pentru a asigura un mix echilibrat și controlat.

Efecte de Studio de Înaltă Calitate:

 Efecte DSP: O gamă largă de efecte DSP, inclusiv gate, compresor, ducker și multi-band-compressor, care pot fi utilizate pentru streaming.

 Reverb-uri de Calitate: Trei tipuri de efecte de reverb — Hall, Room și Plate — toate includ controale pentru timpul de reverb și volum.

Calitate și Fiabilitate Yamaha:

Convertoare de 32-bit/192 kHz: Convertoarele de top asigură captarea fiecărui detaliu subtil al semnalului înregistrat, menținând chiar și cele mai mici nuanțe audio pe tot parcursul procesului de producție.

Preamplificatoare D-PRE: Preamplificatoarele D-PRE oferă o calitate de înregistrare excepțională, livrând un sunet transparent și unic.

 Zoom  HS 5


Caracteristici Ideale pentru Înregistrarea Nunților:

Funcția Pre-Record: Captează și salvează două secunde de audio înainte de a apăsa RECORD, perfect pentru începuturi neașteptate.

Funcția Auto-Record: Permite H5 să înceapă și să oprească automat înregistrarea la niveluri de sunet predefinite.

 Funcția Backup-Record: Înregistrează automat un set duplicat de piste L/R cu 12db mai puțin câștig de intrare, oferind o variantă de siguranță audio pentru protejarea înregistrărilor.

Calitate Audio Superioră:

Capsule de microfon Interschimbabile: Oferă flexibilitatea de a alege cea mai bună opțiune de microfon pentru fiecare secțiune a evenimentului.

Înregistrare Clară și Curată: Cu setările sale de înaltă fidelitate, Zoom H5 asigură că vocea , muzica și aplauzele sunt captate clar și distinct.

Ușor de Utilizat:

Interfață Intuitivă: Cu controale fizice accesibile și un ecran LCD clar, Zoom H5 este ușor de operat .

Portabilitate: Compact și ușor, poate fi plasat discret în apropierea DJ-ului sau sistemului de sonorizare pentru a capta cel mai bun sunet posibil.

Durabilitate și Fiabilitate:

Construcție Robustă: Zoom H5 este construit pentru a rezista la condițiile de pe teren, asigurându-vă că înregistrările sunt protejate indiferent de situație.

Pentru o nunta reusita sunetul vocii este extrem de important.  

Pentru asta aducem din studio echipamente speciale pentru reglarea vocii folosite in mod normal in productia muzicala acolo unde nici macar cele mai complexe mixere nu sunt indeajuns

Cele mai complexe si performante instrumente cu clape.

    Detin un sistem de procesare a sunetului care confera o calitate superioara peste original.  

    Cea mai buna si profesionala alegere pentru sonorizari. 

Yamaha dxr 12 mK 2 Pentru un sunet puternic

Microfoane de top, unele provenite din studio pentru un sunet cald si curatca lacrima.

Noi nu ne jucam atunci cand e vorba de muzica live si trupa de coveruri.

Yamaha Tyros sunt printre cele mai bune claviatorui din lume. Sunetele instrumentelor reale sunt inregistrate in memoria lor uriasa si de aceea instrumentul suna superb si real.

Pretul acestor instrumente incepe de la 4300 de euro dar si-au meritat fiecare cent iar evenimentul tau suna minunat.