Dj Nunti Cluj

Dj sincronizat cu formatia pentru ca piesele Live sa nu se suprapuna cu programul realizat de DJ ,,iar trecerile sa fie line, fara pauza.   

Om talentat, cu ani de experienta si specializare in domeniul ingineriei de sunet.

 Sunetist cu experienta internationala si studii de specialitate pentru ca sunetul de la nunta voastra sa fie unul cu adevarat de calitate.

Orga de lumini si efecte Laser pentru o atmosfera de petrecere incredibila.

Serviciul de DJ al Bogdan Curta și The King Band: O experiență muzicală continuă, unde ritmurile nu cunosc pauză. Alături de trupa noastră carismatică, un DJ profesionist își arată măiestria, asigurând că atmosfera rămâne electrizantă chiar și în momentele de respiro ale bandului.

Tranziții Armonioase: Când trupa ia o pauză bine meritată, DJ-ul preia scena fără să lase muzica să se oprească. Trecerea dintre DJ și trupa se face într-un mod atât de natural încât veți crede că muzica pur și simplu curge fără sfârșit.

Un talent la platane: Cu o bogată experiență și o pasiune arzătoare pentru muzică, DJ-ul nostru este garantul unei atmosfere frumoase si pline de energie. El este cel care păstrează flacăra distracției aprinsă, cu tranziții impecabile și un playlist adaptat la fiecare eveniment.

DJ-ul nostru împreună cu trupa acoperă un spectru larg muzical, lăsând audiența să se bucure de diversitatea sunetelor.

Bogdan Curta și The King Band vă promit o petrecere unde muzica nu încetează să răsune, iar distracția nu cunoaște limite.

Consola si echipamente DJ. deosebite . 

Mixaj Demo DJ 2

    DJ. mix Demo 1

O super consola de la Pioneer

Echipamente profesionale si puternice Pentru sonorizari

Oferim cel mai ridicat standard de calitate pentru sonorizari