Flota de Microfoane

Studio     Demo     Servicii     Compozitie    Clienti    Imagini    Aparatura    Home      Contact

Neuman tlm 103 ,, Starul tuturor studiourilor care se respecă. Mai scump decat toata aparatura dintr-un studio mic.

Blue Reactor.  L-am obtinut cu foarte mare greutate dupa ani de asteptare si eforturi.  Cu toate ca se fabrica, modelul este atat de rar incat estre considerat produs de lux.  Sunet cum nu ati mai intalnit vreodata.   

AKG  Solidtube, O adevarata bijuterie de microfon pe lampa. 

Sunetul  fabulos si clasic.

Cautat de toate marile studiouri.

Akg C 215 ,  A primit medalia de aur pentru cel mai clar sunet.  Membrana din foita de aur capteaza incredibil de curat.

AT 2035,  Face minuni cu vocile folkiștilor și are numeroși fani atrași de sunetul detaliat.

Alegerea ideala pentru multe voci.

AKG C 4000

Microfonul cu sunet magic si misterios , Cald si curat in acelasi timp.  Este apreciat de solisti din esalonul 1 al muzicienilor .

ure sm 58, In sfarsit ceva comun.  Cel mai folosit microfon din lume ascunde imperfectiunile vocii.  Unii sunt dependenti de el, asa ca.....  Il avem. Sh

Akg DInamic Profesional Microfhone.

Alegerea ibuna pentru anumite voci si genuri muzicale.  Ofera acel sunet natural  de  microfon dinamic din clasa superioara.

Electro Voice Blue Cardinal   Un microfon ,, de lux ,, in cel mai prorpiu sens al expresiei.  Se preteaza la solisti de exceptie si genuri  muzicale  cu pretentii  pe masura. Tango , Jazz , Clasic , Opera si in cel mai ingaduitor  scenariu  unele piese folk.

O colectie de microfoane care probabil ar necesita un site  dedicat in exclusivitate.  Iata Cateva dintre secretele de fabricatie.

Am prezentat mai sus doar ceea ce e folosit cel mai des.

 Studio     Demo     Servicii     Compozitie    Clienti    Imagini   Aparatura    Home      Contact